G. Greene Construction was recently awarded a contract to renovate a new space to house the New England Journal of Medicine. This 3,700 Square Foot workspace is located on the 6th floor at 10 Shattuck Street in Boston, MA. This project will be performed in phases as it is on an occupied floor abutting Harvard Medical School's Countway Library. The Project Team is Biagio DiTullio - Project Executive, David Fink - Project Manager, and Herb Pitts - Project Superintendent.  Scheduled completion is August, 2017.

 

 

eNewsletter:

Click to sign up for our eNewsletter

The Scoop:

"I would like to compliment the way you navigated and circumvented all the potential problems, allowing the whole process to work extremely smooth and leaving us delighted with the result." Karina F. Meiri PhD
Professor of Anatomy and Cellular Biology
Tufts University
Boston, MA