G. Greene Construction was recently awarded a contract to renovate a new space to house the New England Journal of Medicine. This 3,700 Square Foot workspace is located on the 6th floor at 10 Shattuck Street in Boston, MA. This project will be performed in phases as it is on an occupied floor abutting Harvard Medical School's Countway Library. The Project Team is Biagio DiTullio - Project Executive, David Fink - Project Manager, and Herb Pitts - Project Superintendent.  Scheduled completion is August, 2017.

 

 

eNewsletter:

Click to sign up for our eNewsletter

The Scoop:

"You guys have been great to work with and we appreciate all of your infection control efforts to keep our patients, staff and visitors safe!" Michelle Antonellis, RN, CIC, Infection Preventionist
Lowell General Hospital
Lowell, MA