This job entailed designing and constructing a new Media Resource Center at Sargent College of Health and Rehabilitation Sciences. The team worked together throughout the entire budget process to come up with a LEED certifiable project that met the budgetary guidelines set by Boston University. The scope of work included a complete fit-out of an existing study hall that was converted into an IT server/work room and a computer and study lounge. New finishes within the center include bamboo wood paneling, cork flooring, low VOC paints and high recycled content ceiling tiles and countertops. All materials used on the project complied with the LEED for Commercial Interiors program including directing construction waste to recycling plants, maintaining air quality both before and after construction and the use of rapidly renewable and environmentally-friendly materials. This project also underwent a full commissioning of the systems upon completion to confirm that they were operating properly and efficiently. Currently, this project is being submitted for a LEED Silver certification.