The G. Greene team built out space to house a new MRI Suite at Dana-Farber Cancer Institute. To maximize the use of the area, the suite was constructed on the 3rd floor of the existing parking garage. As a preventative measure, steel was placed within the exterior walls for added protection from the parking garage. Prior to the rigging of the MRI, 30 tons of structural support steel was installed on the floor below. Once this was completed, a control and equipment room needed to operate the magnet was constructed. Additionally, a reading room to view images was built as well as a patient waiting area. The most pressing issues were working adjacent to an active parking garage and rigging the MRI magnet through a temporary opening within the garage facade. This work was completed on the weekends in order to cause as little disruption as possible to the hospital.